fbpx
Kleineglobetrotter.nl | Kleine Globetrotter Magazine
Kleine Globetrotter magazine is een gratis digitaal reismagazine helemaal gericht op avontuurlijke gezinnen. In deze eerste editie: Zweden, het Angkor Wat van Thailand, digital Nomad gezin, de leukste Nederlandse campings en meer.
Gratis reismagazine voor ouders, reismagazine, digitaal reismagazine, gratis
18206
page-template-default,page,page-id-18206,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Hét gratis digitale tijdschrift voor reislustige ouders

Hallo reislustige ouder. Yes! De tweede editie van het Kleine Globetrotter Magazine is uit! Een digitaal reistijdschrift helemaal gericht op gezinnen. In deze editie nemen we je mee naar de prachtige Moezelstreek in Duitsland, langs eindeloze bossen en meren in Canada, op citytrip naar Amsterdam, naar de nazomerzon in Malta en naar de leukste natuurspeeltuinen in ons eigen land. En dat helemaal gratis! Het enige wat je hoeft te doen is je mailadres in te vullen (zodat we weten waar we dit fijne magazine heen moeten sturen) en op de downloadlink in de mail te klikken. Easy peasy.

Dus zet een kop thee of koffie, plof neer op de bank en laat je inspireren! Veel plezier!

Jep, ik wil heeeeeeel graag dit gratis magazine in mijn mailbox ontvangen.

Hét gratis digitale tijdschrift voor reislustige ouders.

Jouw mailadres wordt alleen gebruikt om de downloadlink van het magazine naartoe te sturen. Je wordt niet aangemeld voor de nieuwsbrief. Wel krijg je automatisch bericht in je mail als er een nieuwe editie uit is. Wil je dit niet dan kun je je uitschrijven via de link in de mail.

Sneakpeak van deze editie

Psssst, de volgende editie van Kleine Globetrotter Magazine verschijnt eind december. Joepie!

Meld je nu aan voor het gratis Kleine Globetrotter Magazine

en laat je inspireren door leuke verhalen en mooie foto’s.

Klik hier voor je aanmelding!