fbpx
Nederland met kinderen - uitstapjes in eigen land - Kleineglobetrotter.nl
Reizen met kinderen, reisblog voor gezinnen
18511
post-template-default,single,single-post,postid-18511,single-format-standard,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
Kinderdijk met kinderen

Nederland met kinderen – uitstapjes in eigen land

Nederland is heerlijk. Er valt hier zo ontzettend veel te ontdekken. Bossen, stranden, pretparken, molens, kindvriendelijke musea. En daarom vind je op deze pagina een overzicht met onze blogs van een heleboel kindvriendelijke uitjes in eigen land.

Snel zoeken? Gebruik dan onderstaand menu.

 Zuid-Holland met kinderen

De fijnste provincie van Nederland. Oké, we wonen er zelf. Dus het kan zijn dat we een ietsiepietsie bevooroordeeld zijn ;-). Strand, polder en fijne steden. Je vindt het hier allemaal. Hieronder een overzicht van de blogs met onze favoriete uitjes in Zuid-Holland met het gezin.

 

Kinderdijk met kinderen varen

De molens van Kinderdijk met kinderen. De perfecte match.


Brabant met kinderen

De provincie van Brabantse gezelligheid, worstenbroodjes en natuurlijk het bekendste attractiepark van Nederland: de Efteling. Hieronder een overzicht van de blogs over onze favoriete uitstapjes in Brabant met gezin.

 

De Efteling. Het leukste attractiepark van Brabant.


Friesland met kinderen

De provincie met weidse vergezichten, de waddeneilanden en een eigen taal. Deze prachtige provincie is niet voor niets uitgeroepen tot dé plek om te bezoeken in 2018 door Lonely Planet. Hieronder een overzicht van de blogs met onze favoriete uitjes in Friesland met het gezin.

 

Terschelling met kinderen strand

Het mooie Terschelling is ideaal om met kinderen te bezoeken.


Noord-Holland met kinderen

De provincie van hoofdstad Amsterdam, vliegtuigen kijken en de Zaanse schans. Hieronder een overzicht van de blogs met onze favoriete uitjes in Noord-Holland met het gezin.

 

Vliegtuigen spotten Schiphol Polderbaan

Vliegtuigen spotten bij Schiphol is een super leuk kindvriendelijk uitje.


Utrecht met kinderen

De provincie van Nijntje, van het grootste kasteel van Nederland en de Utrechtse Heuvelrug. Wij komen er graag. Hieronder een overzicht van de blogs met onze favoriete uitjes in Utrecht met het gezin.

 

Vlak bij Utrecht vind je het grootste kasteel van Nederland.


Zeeland met kinderen

O wat houden wij van Zeeland. De prachtige kust en de lieve stadjes. Middelburg en Zierikzee zijn favoriet. Hieronder een overzicht van de blogs met onze favoriete uitjes in Zeeland.

 

Zeeland is heerlijk voor een weekendje samen of met de kinderen.

 


Vakantie in eigen land

Wij zijn er dol op. En daarom hebben we ook een aantal blogs waarin we leuke tips verzameld hebben voor een dagje weg in Nederland met het gezin tijdens de vakantie.


Wat is jouw favoriete uitje in Nederland?

Ook leuk om te lezen
Geen reactie's

Geef een reactie

Meld je nu aan voor het gratis Kleine Globetrotter Magazine

en laat je inspireren door leuke verhalen en mooie foto’s.

Klik hier voor je aanmelding!