Duitsland met kinderen

Alle Duitsland met kinderen-artikelen

Praktische informatie

Op vakantie naar Duitsland met kinderen? Je vindt er bossen, bergen en zelfs strand, maar ook knusse stadjes met vakwerkhuizen. Met kinderen bezoek je sprookjesachtige kastelen of trotseer je een spannende hangbrug. Extra fijn: in Duitsland zijn de accommodaties goed betaalbaar als je het vergelijkt met omliggende landen.

Een vakantie Duitsland met kinderen, wat kun je verwachten?

In Duitsland barst het van de (goed onderhouden) speeltuinen, kinderwandelingen en avonturenpaden. Bovendien vallen gerechten als schnitzel, braadworst en flammkuchen bijna altijd in de smaak bij kids. Op vakantie naar Duitsland met kinderen is dus zeker een goed idee. 

Wanneer op vakantie naar Duitsland met kinderen?

Duitsland is het hele jaar een interessante vakantiebestemming. 

Zomer

In de zomer zit je goed aan de Duitse kust met fijne badplaatsen. En heb je al eens gehoord van het eiland Rügen? Daar vind je kust met prachtige witte kliffen. 

Herfst

Ook de herfst, als de bladeren rood en geel kleuren, is een goed moment om met kinderen naar Duitsland te gaan. In de Moezel-vallei ontdek je sprookjesachtige kastelen en een spannende hangbrug.

Winter

In de winter vind je in bijna elke Duitse stad één of meerdere kerstmarkten. 

Meer inspiratie voor Duitsland met kinderen?

Kun je wel wat inspiratie gebruiken voor je vakantie naar Duitsland met kinderen? Lees dan onze blogs met de leukste regio’s en fijne kindvriendelijke uitjes.