fbpx
Kleineglobetrotter.nl | Contact en samenwerken
Reizen met kinderen, reisblog voor gezinnen
19539
post-template-default,single,single-post,postid-19539,single-format-standard,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Contact en samenwerken

Zin om een keer samen te werken?
Leuk!

Schrijven over reizen. Dat is wat we doen. Over backpackreizen naar Azië, citytrips met een puber, de leukste hotspots voor kids in eigen land of onze favoriete reisproducten voor gezinnen. Enthousiast, kritisch, eerlijk, volledig en met oog voor fotografie. Altijd! Of we nou een review schrijven over een product of 5 tips geven voor een toffe bestemming.

Doelgroep

Wij schrijven voor reislustige gezinnen in Nederland en België. Onze grootste groep lezers woont in de randstad, is hoger opgeleid en gaat meerdere keren per jaar op reis.

Bereik

Maandelijks komen er tussen de 8.000 en 12.000 unieke bezoekers op onze website. Die samen goed zijn voor meer dan 20.000 paginaweergaven. Onze community is ontzettend sterk. Dit zorgt voor veel interactie op onze social media kanalen en voor steeds terugkerende bezoekers.

Daarnaast brengen we 4 keer per een zeer professioneel gratis digitaal reismagazine uit helemaal gericht op gezinnen. De vierde editie is net verschenen en we hebben al ruim 1.500 abonnees!

Social media

Uiteraard zijn we ook op social media te vinden. Kleine Globetrotter is vooral actief op Facebook – 1.5k volgers en op Instagram – 3k volgers.

Samenwerken?

Wij staan altijd open voor een toffe samenwerking mits het bij ons en onze doelgroep past natuurlijk. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Persreis of individuele promotiereis
  • Review van een (kindvriendelijk) museum, pretpark of dierentuin
  • Een of meer overnachtingen in een accommodatie (hotel, bungalowpark, hostel, vakantiehuis, glamping, camping)
  • Product review of winactie
  • Adverteren in ons digitale reismagazine

Wij werkten al samen met

Obelink, GoSpain.nl, Friends Travel Vietnam, Maya Cruises, V-tech Nederland, Bergstein, Tropical Zoo, Stoomtrein Katwijk-Leiden, Oerrr natuurmonumenten, draagzak.nl, Baja Bikes, Voigt Travel, Visum-online, Local Hero Travel

Interesse? Leuk!
Stuur een mailtje naar marlieke@kleineglobetrotter.nl
Of stuur een berichtje via Facebook of Instagram

1 Reactie
  • Nico van der Weele
    Geplaatst op 16:14h, 29 september Beantwoorden

    Mooie Site!

Geef een reactie