fbpx
Contact - Kleineglobetrotter.nl
Reizen met kinderen, reisblog voor gezinnen
16233
page-template-default,page,page-id-16233,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
Zin om een keer samen te werken?
Leuk!

Schrijven over reizen. Dat is wat we doen. Over backpackreizen naar Azië, citytrips met een puber, de leukste hotspots voor kids in eigen land of onze favoriete reisproducten voor gezinnen. Enthousiast, kritisch, eerlijk, volledig en met oog voor fotografie. Altijd! Of we nou een review schrijven over een product of 5 tips geven voor een toffe bestemming.

Doelgroep

Wij schrijven voor reislustige gezinnen in Nederland en België. Onze grootste groep lezers woont in de randstad, is hoger opgeleid en gaat meerdere keren per jaar op reis.

Bereik

Maandelijks komen er tussen de 4.000 en 10.000 unieke bezoekers op onze website. Die samen goed zijn voor meer dan 15.000 paginaweergaven.

Daarnaast brengen we 4 keer per een zeer professioneel gratis digitaal reismagazine uit helemaal gericht op gezinnen. De tweede editie is net verschenen en we hebben al ruim 1.000 abonnees!

Social media

Uiteraard zijn we ook op social media te vinden. Kleine Globetrotter is vooral actief op Facebook – 1.3k volgers en op Instagram – 2.5k volgers.

Samenwerken?

Wij staan altijd open voor een toffe samenwerking. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Persreis of individuele promotiereis
  • Review van een (kindvriendelijk) museum, pretpark of dierentuin
  • Een of meer overnachtingen in een accommodatie (hotel, bungalowpark, hostel, vakantiehuis, glamping, camping)
  • Product review of winactie
  • Adverteren in ons digitale reismagazine

 

Wij werkten al samen met
Obelink, GoSpain.nl, Friends Travel Vietnam, Maya Cruises, V-tech Nederland, Bergstein, Tropical Zoo, Stoomtrein Katwijk-Leiden, Oerrr natuurmonumenten, draagzak.nl, Baja Bikes

 

Interesse? Leuk!
Stuur een mailtje naar marlieke@kleineglobetrotter.nl

Of stuur een berichtje via facebook of instagram

Ook leuk om te lezen

Meld je nu aan voor het gratis Kleine Globetrotter Magazine

en laat je inspireren door leuke verhalen en mooie foto’s.

Klik hier voor je aanmelding!