fbpx
Magazine
Kleine Globetrotter magazine is een gratis digitaal reismagazine helemaal gericht op avontuurlijke gezinnen. In deze eerste editie: Zweden, het Angkor Wat van Thailand, digital Nomad gezin, de leukste Nederlandse campings en meer.
Gratis reismagazine voor ouders, reismagazine, digitaal reismagazine, gratis
18206
page-template-default,page,page-id-18206,theme-bridge,bridge-core-2.1,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default

Hét gratis digitale tijdschrift voor reislustige ouders

Hallo reislustige ouder. Yes! De zevende en tevens laatste (snik) editie van het Kleine Globetrotter Magazine is uit! Een digitaal reistijdschrift helemaal gericht op gezinnen.In deze editie nemen we jullie mee naar wintersportbestemmingen die perfect zijn voor gezinnen, gaan we op roadtrip op magisch Isle of Skye, wandelen in Nieuw-Zeeland en interviewden we een digital Nomad gezin. En dat helemaal gratis! Het enige wat je hoeft te doen is je mailadres in te vullen (zodat we weten waar we dit fijne magazine heen moeten sturen) en op de downloadlink in de mail te klikken. Easy peasy.

Dus zet een kop thee of koffie, plof neer op de bank en laat je inspireren! Veel plezier!

Jep, ik wil heeeeeeel graag nummer 7 van dit gratis magazine in mijn mailbox ontvangen.

Hét gratis digitale tijdschrift voor reislustige ouders.

Jouw mailadres wordt alleen gebruikt om de downloadlink van het magazine naartoe te sturen. Je wordt niet aangemeld voor de nieuwsbrief. Wel krijg je automatisch bericht in je mail als er een nieuwe editie uit is. Wil je dit niet dan kun je je uitschrijven via de link in de mail.

Wist je dat Kleine Globetrotter door gaat als Print Magazine. Hier vind je meer informatie en hier kun je gelijk abonneren.

Download hier onze eerdere edities

Twijfel je nog of het magazine wel iets voor jou is? De eerste editie is nu vrij te downloaden (zonder gegevens af te geven). Ben je fan? Laat dan je mailadres achter en ontvang de downloadlink van editie 7 in jouw mailbox of vraag het wachtwoord aan per mail en download alle eerdere edities gratis.