fbpx
Kleineglobetrotter.nl | Spiksplinternieuw! Het Kleine Globetrotter Magazine
Reizen met kinderen, reisblog voor gezinnen
22138
post-template-default,single,single-post,postid-22138,single-format-standard,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Spiksplinternieuw! Het Kleine Globetrotter Magazine

De kriebels! En geen vakantiekriebels dit keer. Maar superspannende kriebels in onze onderbuik omdat we iets nieuws lanceren. Iets groots. Iets waar we in korte tijd een heleboel werk voor hebben verzet en dan nu het moment daar is: het moment dat we het de wereld in gooien! We zijn echt superbenieuwd naar jullie reacties. Want als je van reizen houdt en daar niet mee gestopt bent na het krijgen van kinderen, dan is dit waar je blij van wordt. Daar zijn we van overtuigd!

Vol trots presenteren wij: Een spiksplinternieuw magazine over reizen met kinderen!

Maarre… er was al een digitale versie toch? Ja! Maar nu komt er een echte, zo eentje die op je deurmat valt en je vast kan houden. Waar je doorheen kan bladeren en waar je ezelsoren in kan maken. Lekker oldskool. Dit is het eerste magazine dat volledig over reizen met kinderen gaat. Een eerlijk magazine vooral, speciaal voor reislustige ouders. Vol inspirerende vakantiebestemmingen, dichtbij en ver weg. Reis in de eerste editie, die 116 pagina’s telt, met ons mee naar Spanje, Mexico, Mechelen, Marrakech, Drenthe en Groningen. Geniet van hilarische columns, persoonlijke nootjes, fotografietips én lifestyle. Laat je inspireren door Laura die ondanks haar MS met haar gezin door Zuid-Afrika reisde. Gewoon met een daktent! Of door drie families die full-time op reis zijn. Liever op pad met de caravan? Ook dan zit je bij ons goed. Kleine Globetrotter Magazine is stoer, echt en toegankelijk. Voor iedereen, dus ook voor jou.

Abonneer je hier – de eerste editie verschijnt in de week voor kerst en is op dit moment alleen verkrijgbaar via deze link voor maar €13,50 voor 2 nummers en €25,00 voor een jaar. Koopje toch?

Hierbij vast een kleine sneakpeak:

Hoe mooi is de cover! Foto gemaakt door Irene Hilhorst die een roadtrip maakte door noord Spanje

En vast twee sneakpeaks van hoe het magazine er van binnen uit gaat zien

Wie zijn wij?

Wij, Marlieke en Claartje, hebben elkaar gevonden in de liefde voor print. Marlieke werkt als grafisch vormgever al jaren in de magazinewereld en runt de succesvolle blog Kleineglobetrotter.nl. Claartje is journalist en beheert de Facebookcommunity Reislustige Ouders. Afgelopen zomer bracht zij het boek Van Terschelling tot Timboektoe – 25x met je kind op avontuur uit, waar ze samen met Marlieke aan werkte.

Sindsdien is er een klik en toen we ook nog met z’n tweetjes een reis naar Kenia wonnen, was het feest compleet. Met de grazende zebra’s en giraffen op de achtergrond werkten we de eerste plannen uit. We zijn superblij met het eindresultaat. Het Kleine Globetrotter Magazine maakt het avontuur voor reislustige gezinnen compleet, je krijgt meteen zin om eropuit te trekken met elkaar. En wij ook!

Marlieke – oprichter van kleinglobetrotter.nl

Claartje – oprichter Facebookgroep Reislustige Ouders – foto door Femke @thethingswelike.nl

Geef ons magazine cadeau!

Op zoek naar een bijzonder cadeau? Dit magazine is natuurlijk het perfect Sinterklaascadeau voor iemand die van reizen houdt. Dus zet m op je lijstje! Omdat het magazine pas 20 december op de mat valt hebben wij een handige Sint cadeaukaart gemaakt. Download hier de cadeaukaart voor een jaarabonnement (€25,00) en hier de cadeaukaart voor een proefabonnement (€13,50). Abonneren doe je hier. Veel plezier met geven!

Abonneer en win

Vier keer per jaar kan je genieten van dit pareltje. Denk je nu meteen: DIT MAGAZINE MOET IK HEBBEN? Abonneer je dan hier en je bent als eerste verzekerd van het magazine. Liever eerst een proefabonnement? Voor slechts €13,50 ontvang je het magazine 2 keer thuis en wordt het abonnement automatisch stopgezet. Handig toch!

En om het feest compleet te maken geven we ook nog eens hele toffe prijzen weg. Feest vier je immers met z’n allen ;-).

De eerste 100 abonnees maken kans op een waardebon van €175 voor een superstoere (kinder)fiets.
En onder de abonnees die zich voor 24 november abonneren verloten we 2 paar Bergsteinlaarsjes, een toffe reishangmat en een beddengoedset van Snurk.

Welkom bij de club!

Liefs Marlieke en Claartje

PS: Vind je ons concept tof en wil je ons hierin steunen? Deel dan zoveel mogelijk van ons op social media. Vertel het daarnaast je vrienden, familie, buren en iedereen die het nog meer mag horen. Wie weet ligt de volgende editie dan wel in de winkel!

Ook leuk om te lezen
Geen reactie's

Geef een reactie