Cadeaus voor ouders die van reizen houden

Cadeaus voor ouders die van reizen houden

Tips voor cadeaus in het thema reizen? Wij delen fijne boeken en magazines voor reislustige ouders. Cadeautjes tussen de €10,- en €30,-. En extra handig: we pakken ze ook gezellig voor je in.

Kleine Globetrotter Magazine

Magazine voor reislustige ouders

Zoek je een cadeautje voor iemand die van reizen houdt en kinderen heeft tussen de nul en twaalf jaar? Geef dan het Kleine Globetrotter Magazine. Koop een losse editie, een pakket met twee (€14,50), drie (€21,-) of vier (€27,50) edities. Een jaarabonnement cadeau doen kan natuurlijk ook. 

Perfect cadeau voor kampeerders

Kamperende gezinnen die van sfeervolle en kindvriendelijke campings houden maak je blij met het boek Campings waar je blij van wordt (€20.-). Hierin staan 25 pareltjes in Nederland en gezinnen die er geweest zijn delen hun ervaringen en praktische tips. 

Persoonlijke noot van kampeerder Nienke: “Juist doordat het tips van gezinnen zijn die er zelf geweest zijn, krijg je een idee van de echte sfeer van de camping. Nodigt het je kinderen uit om zelf te spelen? Hebben ze bijvoorbeeld lekkere koffie? Wat voor andere mensen tref je op de camping? De echte goede tips dus!”

Poster-Bali
Poster Bali, illustratie door Yara Ruby
Poster-Curacao
Poster Curacao, illustratie door Yara Ruby

Poster van Bali of Curacao

Wat is er fijner dan thuis wegdromen bij fijne reisbestemmingen? Met deze posters van de Rotterdamse illustrator Yara Ruby kan het. De tekeningen zijn gemaakt voor Kleine Globetrotter Magazine en nu ook als poster te koop. De afmeting is 30×40 cm en op dit moment hebben we posters van Curacao en Bali (€25,- exclusief lijst).

Uitjes en nachtjes

Inspiratie voor uitjes in Nederland en België

Ook in eigen land en buurland België kun je natuurlijk op avontuur. In het boek Uitjes en nachtjes (€26,-) vind je 30 kindvriendelijke adresjes in België en Nederland. De Vlaamse schrijfster Ellen Mattheeussen bezocht alle plekken zelf samen met haar dochter. 

Noot van Marlieke, hoofdredacteur Kleine Globetrotter: “Uitjes & Nachtjes is een sympathiek boek, omdat het heel persoonlijk is. Ellen bezocht alle plekken zelf, samen met haar dochter, en de verhalen en foto’s zijn heel eigen. Het geeft waardevolle informatie en inspiratie voor een weekendje of dagje weg in Nederland of België.”

Kraamcadeau voor ouders die van reizen houden

Is er een kleine globetrotter geboren? Geef dan het flapjesboek Hallo wereld (€10,99) cadeau waarin Kiki Giraf op wereldreis gaat. 

Cadeaus over reizen gezellig ingepakt?

Bestel je in onze webshop? Dan pakken we de cadeaus gezellig voor je in. Geef bij je bestelling aan voor welke gelegenheid het cadeau is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*
*