Contact

Zin om een keer samen te werken? Leuk!

Schrijven over reizen. Dat is wat we doen. Over backpackreizen naar Azië, citytrips met een puber, de leukste hotspots voor kids in eigen land of onze favoriete reisproducten voor gezinnen. Enthousiast, kritisch, eerlijk, volledig en met oog voor fotografie. Altijd! Of we nou een review schrijven over een product of 5 tips geven voor een toffe bestemming.

Doelgroep

Wij schrijven voor reislustige gezinnen in Nederland en België. Onze grootste groep lezers woont in de randstad, is hoger opgeleid en gaat meerdere keren per jaar op reis.

Bereik

Maandelijks komen er tussen de 10.000 en 15.000 unieke bezoekers op onze website (tijdens corona, normaal meer dan 20.000). Die samen goed zijn voor meer dan 20.000 paginaweergaven. Onze community is ontzettend sterk. Dit zorgt voor veel interactie op onze social media kanalen en voor steeds terugkerende bezoekers.

Daarnaast brengen we 4 keer per een zeer professioneel reismagazine uit helemaal gericht op gezinnen. De eerst editie is net verschenen en heeft een oplage van 5.000 stuks. Meer informatie? Stuur ons dan een mail.

Social media

Uiteraard zijn we ook op social media te vinden. Kleine Globetrotter is vooral actief op Facebook – 2.1k volgers en op Instagram – 6.3k volgers.

Samenwerken?

Wij staan altijd open voor een toffe samenwerking mits het bij ons en onze doelgroep past natuurlijk. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Persreis of individuele promotiereis
  • Review van een (kindvriendelijk) museum, pretpark of dierentuin
  • Een of meer overnachtingen in een accommodatie (hotel, bungalowpark, hostel, vakantiehuis, glamping, camping)
  • Product review of winactie
  • Adverteren in ons reismagazine

Een greep uit onze partners

Oerrr natuurmonumenten, draagzak.nl, Baja Bikes, Riksja kids, Local Hero Travel, Van Verre Family, Eliza was Here, OOM Verzekeringen, Farm Camps, Flowercampings, Reisbrigade, Obelink, GoSpain.nl, Friends Travel Vietnam, Maya Cruises, V-tech Nederland, Bergstein, Tropical Zoo, Stoomtrein Katwijk-Leiden

Interesse? Leuk!

Stuur een mailtje naar marlieke@kleineglobetrotter.nl
Of stuur een berichtje via Facebook of Instagram