Het Kleine Globetrotter Magazine – reismagazine voor en door ouders

Het Kleine Globetrotter Magazine – reismagazine voor en door ouders

Ga jij graag op pad met je gezin? Weekendjes weg, kamperen, op roadtrip door Europa of naar een verre bestemming? Dan is Kleine Globetrotter Magazine echt iets voor jou.

Magazine voor reislustige ouders

Kleine Globetrotter Magazine is het eerste tijdschrift over reizen met kinderen. Je leest er persoonlijke verhalen van ouders die met hun gezin de wereld ontdekken. Van pareltjes dicht bij huis tot verre reizen buiten Europa. We hebben het over de mooie kanten van reizen, maar ook over de minder fijne situaties die voor elke ouder herkenbaar zijn. Zoals een peuter met een driftbui midden in de Franse supermarkt of een baby die door een jetlag de halve vakantie uit zijn doen is. Kleine Globetrotter Magazine is een must read voor reislustige ouders.

Je hoeft overigens geen wereldreiziger te zijn om Kleine Globetrotter Magazine met plezier te lezen. Ook als je graag in Nederland op pad gaat en het leuk vindt om op vakantie leuke stadjes, kastelen, watervallen en speelbossen te ontdekken, haal je uit dit tijdschrift volop inspiratie.

We schreven al over verre reizen naar Java, Egypte, Yellowstone National Park en Namibië. Maar ook Europese bestemmingen als het Ruhrgebied, Oostenrijk, Frankrijk en de Duitse Moezel-vallei kwamen aan bod. Net als kindvriendelijke hotspots in steden als Antwerpen, Lissabon en Rotterdam.

Naast bestemmingsverhalen vind je in ons magazine columns, persoonlijke anekdotes, praktische tips en producten.

Je kunt het magazine los kopen in onze webshop, maar je kunt ook abonnee worden! Dan betaal je €15,- voor 2 nummers en €27,50 voor een jaar. Abonneer je hier

Wie zijn wij?

Wij, Marlieke en Renee, hebben elkaar gevonden in de liefde voor print. Marlieke werkt als grafisch vormgever al jaren in de bladenwereld en Renee was jarenlang hoofdredacteur van Uitagenda Rotterdam. Marlieke startte de succesvolle blog Kleineglobetrotter.nl toen zij kinderen kreeg en het reizen met hen ontdekte. In 2018 maakte ze een lange reis met haar tweeling en na afloop kocht ze een caravan om mee op pad te gaan in Nederland en Europa. Renee is dol op goede koffie en verblijft het liefst in fijne steden of aan zee, samen met haar man en twee jongens.

Marlieke en Renee geven samen Kleine Globetrotter Magazine uit – foto Hannah Rosalie

Oude edities bestellen

In onze webshop vind je alle oude edities van het magazine. Leuk om cadeau te doen of om in één keer aan te schaffen voor een flinke dosis reisinspiratie.