Het Kleine Globetrotter Magazine – reismagazine voor en door ouders

Het Kleine Globetrotter Magazine – reismagazine voor en door ouders

Ga jij graag op pad met je gezin? Weekendjes weg, kamperen, op roadtrip door Europa of naar een verre bestemming? Dan is het Kleine Globetrotter Magazine voor jou.

Magazine voor reislustige ouders

Kleine Globetrotter Magazine is het eerste magazine dat volledig over reizen met kinderen gaat. Een eerlijk magazine vooral, speciaal voor reislustige ouders. Vol inspirerende vakantiebestemmingen, dichtbij en ver weg. Zo schreven we al over Java, Egypte, Yellowstone National Park en Namibië. Maar ook over Europese bestemmingen als het Ruhrgebied, Oostenrijk, Frankrijk en de Duitse Moezelvallei. Of we nemen je mee op citytrip naar Antwerpen of Rotterdam.

Naast inspiratieverhalen vind je in ons magazine ook columns, persoonlijke nootjes én lifestyle. Liever op pad met de caravan? Ook dan zit je bij ons goed. Kleine Globetrotter Magazine is stoer, echt en toegankelijk. Voor iedereen, dus ook voor jou.

Abonneer je hier – het magazine is op dit moment alleen verkrijgbaar via deze link voor maar €13,50 voor 2 nummers en €25,00 voor een jaar. Koopje toch?

Wie zijn wij?

Wij, Marlieke en Renee, hebben elkaar gevonden in de liefde voor print. Marlieke werkt als grafisch vormgever al jaren in de magazine wereld en runt de succesvolle blog Kleineglobetrotter.nl. In 2018 maakte zij een lange reis met haar tweeling om na afloop een caravan te kopen. Renee is jarenlang hoofdredacteur geweest van de Rotterdamse Uitagenda, is dol op goede koffie en verblijft het liefst, samen met haar man en twee jongens, in fijne, stijlvolle plekken in binnen- en buitenland.

Marlieke en Renee geven samen het Kleine Globetrotter Magazine uit – foto Hannah Rosalie

Oude edities bestellen

In onze webshop vind je alle oude edities van het Magazine. Leuk om cadeau te doen of om in een keer aan te schaffen voor een flinke dosis reisinspiratie.

5 reacties

 • Dorien De Haan zegt:

  Hallo Marliezen en Claar,

  Ik heb de eerste versie nog steeds niet ontvangen. Ik heb mij 10-12 een mail gekregen van aboland dat het abonnement betaald is.
  Kunnen jullie mij vertellen wanneer ik het kan verwachten?

  • Marlieke zegt:

   Ha Dorien,
   Wat vervelend. Je had hem natuurlijk al lang moeten krijgen. In het menu kan je onder magazine > abonneeservice > bezorgklacht aangeven dat je hem nog niet ontvangen hebt. Abonnementenland gaat dan kijken waar het mis is gegaan.
   Groet Marlieke

 • Els zegt:

  Beste, aangezien ik via Aboland geen reactie op mijn mailtje krijg, probeer ik het even langs deze weg. Ik had een kleine vraag. Bij aanvang van het abonnement, betaalde ik 30 euro voor 4 uitgaves (2020) Eind vorig jaar ging er 35 euro van mijn rekening. Opnieuw voor 4 uitgaves (2021).
  Als ik dan op de website ga kijken, bieden jullie een abonnement aan voor 25 euro.
  Er is dus enerzijds een prijsverschil tussen hetgeen bij mij twee keer van mijn rekening
  is gegaan. En anderzijds tussen wat jullie op de website vermelden als kostprijs van het abonnement. Is het mogelijk om hierover enige verduidelijking te krijgen?

  Dank bij voorbaat.

  • Marlieke zegt:

   Beste Els,
   Wat ontzettend vervelend. Ik heb een mailtje gestuurd met wat aanvullende vragen. Dan ga ik daarna Abonnementenland contacten om dit uit te zoeken.
   Groet, Marlieke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*
*