4x Kindvriendelijke camping aan de kust

4x Kindvriendelijke camping aan de kust

Zoek je een kindvriendelijke camping aan de kust? Wij delen pareltjes in Nederland waar je kinderen heerlijk kunnen spelen, zwemmen en ravotten. Extra fijn: ze hebben allemaal een fijn terras met koffie, borrelplank én ijs!  

Ons Buiten – Zeeland

Naar camping Ons Buiten ga je voor de geweldige natuurspeeltuin en de fijne omgeving. Die speeltuin ligt aan het terras, waardoor je zicht hebt op je kinderen die spelen, terwijl je zelf aan een Zeeuwse bolus en koffie zit. Vanaf de camping fiets je in 10 minuutjes naar het strand en wandel je in 5 minuten naar het gezellige dorpje Oostkapelle, waar je een pannenkoekenhuis en een gezellig grand-café met terras vindt. Maar ook speelboerderij Hof Poppendamme, theetuin Het Kaslokaal en steden als Domburg en Middelburg liggen binnen een half uur rijden van deze camping. 
Bekijk de website van camping Ons Buiten voor beschikbaarheid en meer informatie

De natuurspeeltuin van Ons Buiten grenst aan het terras

Camping De Wachtsluis – Zeeland

Bij camping De Wachtsluis slaap je op het boerenerf tussen de schapen en typisch Zeeuwse dijken. Natuurgebied Het Zwin, waar je haaientanden op het strand kunt vinden, ligt aan de andere kant van de dijk en het strand van Cadzand-Bad is nog geen 2 kilometer fietsen. In de boerenschuur runt eigenaresse Hanneke Theehuis Juffertje in het Groen. Hier eet je heerlijke zelfgebakken taart op het terras terwijl de kinderen spelen op de trampoline of rondscheuren op een van de skelters die je gratis mag gebruiken.
Bekijk de website van Camping De Wachtsluis voor beschikbaarheid en meer informatie

Bij camping De Wachtsluis zijn de kampeervelden speels aangelegd
Zelfgebakken taart in theehuis Juffertje in het Groen

Camping de Lakens – Bloemendaal aan Zee

Op Camping de Lakens slaap je letterlijk in de duinen. Je hoeft maar een duin over te steken en je staat op het strand van Bloemendaal aan Zee. Maar ook Zuid-Kennemerland Nationaal Park grenst aan de camping. Je fietst of wandelt dus zo de bossen in waar Schotse Hooglanders, herten en koningspaarden leven. Op de camping zelf heb je een fijn restaurant met groot terras aan de speeltuin. Dit doet niet onder aan een beachclub: je vindt er cocktails, ijskoffie en pokébowl. Op een regenachtige dag is het leuk om dagje naar Haarlem te gaan, deze sfeervolle stad ligt op maar 7 kilometer van de camping.
Bekijk de website van Camping de Lakens voor beschikbaarheid en meer informatie

Bij Camping de Lakens kampeer je in de duinen

De Klepperstee – Ouddorp

Een andere kindvriendelijke camping aan de kust is De Klepperstee. Dit vakantiepark bestaat al meer dan vijftig jaar, maar dat zie je er niet aan af. De receptie en de bistro zijn juist enorm van deze tijd met de grote glazen puien en houten latjes. De hit bij onze kinderen was het natuurzwembad. Er zijn drie verschillende delen: van ondiep voor kleintjes tot diep voor ervaren zwemmers. Het zwembad grenst aan het terras en zo zit je als ouder dus lekker aan de koffie, terwijl je je zwemmende kinderen in het zicht hebt. Vanaf de camping wandel of fiets je in 10 minuten naar het strandplein bij Landal Strand Resort Ouddorp Duin, waar je lekker kunt loungen bij Bij Marc terwijl je kinderen spelen bij de op de grote houten klimtoren. 
Bekijk de website van De Klepperstee voor beschikbaarheid en meer informatie

Het natuurlijke zwembad van de Klepperstee

Meer sfeervolle en kindvriendelijke campings?

In het boek Campings waar je blij van wordt delen we 25 campings in Nederland waar je kinderen heerlijk kunnen spelen. Bijvoorbeeld in een zwemvijver of natuurspeeltuin. In het boek vertellen gezinnen die op de campings geweest zijn precies wat er leuk (en minder leuk) is aan deze plek. Meer info en bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*
*