5x Op avontuur in de Verenigde Staten voor gezinnen

5x Op avontuur in de Verenigde Staten voor gezinnen

Wilde dieren spotten, fietsen door San Francisco of leren surfen op een Californisch strand. Klinkt vet toch? Wij selecteerden 5 avontuurlijke activiteiten in de Verenigde Staten voor gezinnen die jullie rondreis nog leuker maken. 

Paardrijden met een ‘native’

Locatie: Montana – The Blackfeet Indian Reservation

Een tocht maken te paard? Welk kind vindt dat nou niet geweldig? In het Blackfeet Indian Reservation kun je op pad met een afstammeling van de oorspronkelijke bewoners van de Verenigde Staten. Terwijl je geniet van de bergen, meren en wetlands om je heen, vertelt de gids meer over de geschiedenis van het gebied. Als dat geen spannende indianenverhalen oplevert!

Meer informatie over de Native Tour 

Op de fiets door San Fransisco

Locatie: San Fransisco

Wij houden ervan, al fietsend een nieuwe stad ontdekken. Met een gids rijd je, op je eigen tempo, langs bekende bezienswaardigheden als Fisherman’s’ Wharf en de waterkant van ‘the Bay’. Kinderen krijgen een eigen fiets of kunnen in een zitje achterop.

Meer informatie over de fietstour door San Fransisco

Ga mee met een echte ranger

Locatie: Grand Teton Nationaal Park

In het Grand Teton Nationaal Park kun je zomaar oog in oog komen te staan met een bizon, eland, hert, coyote of beer. Ga met je kids op avontuur met een echte natuurgids en leer hoe je de dieren het beste opspoort en observeert. Net als Freek Vonk.

Meer informatie over de tocht met Ranger

>> Lees hier meer over een kindvriendelijke route door Yellowstone en Grand Teton

Orka’s spotten van dichtbij

Locatie: Washington

De San Juan eilanden, voor de kust van Washington, zijn misschien wel de beste plek ter wereld om orka’s te spotten. Met een klein bootje, waardoor je de ervaring nog intenser wordt, ga je op pad op zoek naar deze ‘killer whales’. Houd je ogen open, want grote kans dat je onderweg ook dolfijnen en walvissen tegenkomt. Kinderen vanaf alle leeftijden zijn welkom, maar beweeglijke exemplaren verlies je liever niet uit het oog ;-).

Meer informatie over de Orka tour 

Surfen in Californië

Locatie: Santa Barbara

In het zonnige Santa Barbara vind je brede stranden en milde golven. De perfecte plek voor kinderen om te leren surfen. Jouw instructeur weet precies waar je de beste golven kunt vinden, regelt een wetsuit en plank en geeft tips voor leuke restaurantjes waar je na afloop met een biertje in je hand kunt genieten van de zonsondergang.

Meer informatie over de surfles


Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Little America. Little America organiseert op maat gemaakte reizen naar Amerika en Canada. Daarbij ligt de focus op kleinschalige, unieke accommodaties en activiteiten ver weg van het massatoerisme. Onze reisadviseurs hebben uitvoerig in het land gereisd, de mooiste locaties geselecteerd en helpen u graag op weg. Vertel hen wat uw wensen zijn en de rest gaat vanzelf.

Pin it

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*
*