Inspirerend gezin: Vincent, Josja, Jessii en Juna reizen door Azië

Inspirerend gezin: Vincent, Josja, Jessii en Juna reizen door Azië

Gezinnen die de wereld over reizen, ik ben er jaloers op en ze inspireren me ontzettend. Daarom vind ik het leuk om maandelijks een gezin wat een bijzondere reis maakt met jullie te delen. Deze maand zijn dat Vincent en Josja die sinds september 2015 met hun kleuter en peuter, Jessii (5) en Juna (3), door Azië backpacken. (fotocredit: Michel Mölder)

And took a bath together 😊💦 #elephantfriend #elephant #rescue #elephantrescue #thailand #kanchanaburi #elephantnaturepark #global_family #globe_travel #globe #globetrotter #familytravel #travelingram #travelblogger #familystamtrip #travelwithkids #intothegreatwideunknown #wereldreis #goaroundtheglobe #goaround #travel #travelasia #travelthailand #thebigfamilytrip #3opreis

Een foto die is geplaatst door Josja Lavie (@the_big_family_trip) op

Hun verhaal in een notendop: Zes jaar geleden prikten ze een datum voor hun grote reis door Azië en vijf jaar en twee kinderen later stapten ze in het vliegtuig op weg naar Hanoi, Vietnam. Hier reizen ze eerst rond om vervolgens te helpen bij het opzetten van een resort (hoe cool is dat!), maar na een tijd werken begint het toch weer te kriebelen en reizen ze verder. Inmiddels liggen Cambodja, Thailand, Mongolië, China en Zuid-Korea achter ze.

Ondertussen plaatsen ze de meest prachtige foto’s op instagram en hun website. Neem zeker een kijkje! Rond de kerst verwacht het gezin weer thuis te zijn. Tot die tijd reis ik lekker met ze mee.


Dank Josja dat ik jullie verhaal hier mag vertellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*
*