Kids hotspot: Bioparc Fuengirola

Kids hotspot: Bioparc Fuengirola

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/18291117/?claim=3gwneayugjs”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Stel je bent op vakantie met je kinderen aan de Spaanse costa en het is bewolkt en fris. Wat moet je dan? Je zou een stad kunnen bezoeken of een ritje kunnen maken de mooie binnenlanden in. Of je maakt je kinderen helemaal gelukkig en maakt een tripje naar het Bioparc Fuengirola.

De dierentuin van Fuengirola is compact en overzichtelijk en prachtig aangelegd. De paden zijn goed begaanbaar voor kleine kinderbeentjes. De lanen vol palmbomen zorgen voor beschutting tijdens warme dagen. Ondanks het kleine formaat hebben ze een flink scala aan dieren. Al wandelend door  Madagascar, Tropisch Afrika en Zuidoost Azië kom je o.a. tijgers, orang-oetangs, gorilla’s, krokodillen, tapirs en flamingo’s tegen.

bioparc_tapit bioparc_siem

Begin 2000 is het Bioparc volledig gerenoveerd en dat is te zien. De verblijven van de dieren zijn erg ruim opgezet, waarbij de natuurlijke habitat zoveel mogelijk is nagebootst. Door veel gebruik van glasplaten bij de verblijven kunnen de allerkleinsten het ook goed zien.

bioparc_aap bioparc_flamingo

Onze tweeling van toen nog net geen twee vonden de dierentuin een feestje. Door de geasfalteerde paden konden ze heel goed zelf lopen. Doordat het park compact is loop je er in een ochtendje doorheen. Voor de hoofdingang, achter het kerkje, zit een grote gemeente speeltuin. Een perfecte plek om je kinderen nog even uit te laten razen en wat te eten en te drinken. In de dierentuin zelf is ook een speeltuintje en een restaurant aanwezig.


Praktische informatie
Kosten: kinderen tot 3 jaar gratis | Volwassenen €19,90 | gezin met 2 kinderen en 2 volwassenen €49,90
Openingstijden: Dagelijks geopend vanaf 10:00
website

 

Pin it

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*
*