Onze favoriete uv-pakjes

Onze favoriete uv-pakjes

Waar vind je leuke en hippe uv-pakjes?

Tijdens een zonnige reis wil je je kinderen natuurlijk beschermen tegen de zon. Gelukkig hebben ze tegenwoordig heel veel leuke en hippe uv-pakjes! Wij zetten onze favoriete winkels en merken op een rij. Extra leuk: er zitten ook genoeg goedkope exemplaren bij!

Lowbudget (vanaf €6,99)

V.l.n.r.
UV-top met lange mouw ‘veren’ van Lindex, maat 74-116, €14,99
UV-pak met strepen en oranje rits van Hema, maat 62-92, €17,50
UV-pak streep blauw/rood van Lidl, maat 74-116, €6,99
UV-pak met bloemen van Nextdirect, maat 98-152, €16,- tot €21,-
UV-pakje stippen roze van H&M, maat 62-94, €15,99
UV-pak Dino van Nextdirect, maat 74-140, €18,- tot €20,-


Next Direct

Deze Britse webwinkel heeft elk seizoen een groot aanbod uv-kleding met leuke prints: pakjes, setjes, shorts, ze hebben het allemaal. Voordelen: hippe ontwerpen, lekker goedkoop, snelle levering (vaak al de volgende dag in huis) en gratis thuisbezorgd vanaf  €30.

Lindex
Bij de Zweedse webwinkel Lindex vind je kleding die net even wat mooier en origineler is dan de meeste merken. Ook de uv-pakjes van deze winkel zijn vrolijk, met trendy print.

H&M
Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Je kan natuurlijk ook gewoon de H&M raadplegen voor nieuwe uv-zwemkleding. Ze hebben hier opvallend leuke uv-pakjes en setjes.

Hema
Basic, betaalbaar, maar leuk genoeg: bij good old Hema sla je ook fijne uv-shirts op de kop.

Iets duurdere uv-pakjes… (maar erg mooie kwaliteit)

V.l.n.r.
UV-shirt turquoise van Ammehoela Kids, maat 50-140, €34,95
UV-zwempak met veren van Beach & Bandits, maat 92-116, €43,94
UV-pak met strepen ‘Bandit’ van Beach & Bandits, maat 68-86, €33,94
UV-shirt roze ‘Beach babe’ van Beach & Bandits, maat 86-134, €33,94
UV-shirt zwart ‘Bandit’ van Beach & Bandits, maat 8o-134, €33,94
UV-zwempak streep van Beach & Bandits, maat 92-134, €43,94 

UV-shirt ‘animal’ van Ammehoela Kids, maat 50-140, €34,95

Beach & Bandits
Voor wie de verleiding niet kan weerstaan, of wie om wat voor reden dan ook een groter budget heeft voor uv-kleding: zoek niet verder en leef je uit in de webshop van Beach & Bandits. Te gekke prints, en we moeten eerlijk toegeven: het is wat duurder, maar de kwaliteit is meer dan goed. Voordeel: hier vind je ook voldoende keus in uv-kleding met lange mouw.

Ammehoela Kids
Ben je niet vies van een kleurig printje? Ga dan ook eens neuzen bij Ammehoela Kids.

Een heel uv-pak, los shirt en broekje, lange mouwen, korte mouwen… help wat kies ik?

Het voordeel van een onesie (uv-pak) is dat het shirt niet gaat opkruipen (en de blote buik dus alsnog in de zon komt). Zit je kind nog in de luiers? Zorg dan dat het pakje makkelijk uit kan voor het verschonen.
Is je kind al wat groter? Dan is een onesie misschien een beetje te kinderlijk. Dan is een short en shirt (uv-setje) stoerder. Voor meiden is een badpak met lange mouwen ook een goede oplossing.


Dit bericht bevat affiliatie links. Dat betekent dat wanneer jij op zo’n link klikt en over gaat tot een aankoop wij een kleine vergoeding ontvangen. Op deze manier kunnen wij blijven reizen en jullie inspireren met mooie plaatjes en verhalen. Een win win situatie ;-).

Dit bericht bevat affiliatie links. Dat betekent dat wanneer jij op zo’n link klikt en over gaat tot een aankoop wij een kleine vergoeding ontvangen. Op deze manier kunnen wij blijven reizen en jullie inspireren met mooie plaatjes en verhalen. Een win win situatie ;-).Dit bericht bevat affiliatie links. Dat betekent dat wanneer jij op zo’n link klikt en over gaat tot een aankoop wij een kleine vergoeding ontvangen. Op deze manier kunnen wij blijven reizen en jullie inspireren met mooie plaatjes en verhalen. Een win win situatie ;-).Dit bericht bevat affiliatie links. Dat betekent dat wanneer jij op zo’n link klikt en over gaat tot een aankoop wij een kleine vergoeding ontvangen. Op deze manier kunnen wij blijven reizen en jullie inspireren met mooie plaatjes en verhalen. Een win win situatie ;-).Dit bericht bevat affiliatie links. Dat betekent dat wanneer jij op zo’n link klikt en over gaat tot een aankoop wij een kleine vergoeding ontvangen. Op deze manier kunnen wij blijven reizen en jullie inspireren met mooie plaatjes en verhalen. Een win win situatie ;-).Dit bericht bevat affiliatie links. Dat betekent dat wanneer jij op zo’n link klikt en over gaat tot een aankoop wij een kleine vergoeding ontvangen. Op deze manier kunnen wij blijven reizen en jullie inspireren met mooie plaatjes en verhalen. Een win win situatie ;-).Dit bericht bevat affiliatie links. Dat betekent dat wanneer jij op zo’n link klikt en over gaat tot een aankoop wij een kleine vergoeding ontvangen. Op deze manier kunnen wij blijven reizen en jullie inspireren met mooie plaatjes en verhalen. Een win win situatie ;-).Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

2 reacties

  • Milou zegt:

    waar hebben jullie dat leuke uv pakje met ijsjes vandaan? Mijn dochter zag hem en vond die gelijk leuk haha.

    • Marlieke zegt:

      Die is van Beach and Bandits, maar volgens mij niet meer in de collectie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*
*