Review Duukies Beachsocks – multifunctionele strandsokken voor kinderen

Review Duukies Beachsocks – multifunctionele strandsokken voor kinderen

‘Mama, ik heb vieze voeten!’ Het is het standaard gemopper van mijn dochter als we op het strand zijn. De zee en het zand zijn leuk, zolang haar voeten maar schoon blijven. Niet heel handig natuurlijk. Blij werden wij dan ook van de strandsokken van Duukies. Wij testten ze uit. Niet op het strand, maar in een riviertje met steentjes in de Ardennen. En ook hier blijken ze goed van pas te komen.

Strandsokken met vrolijke patronen en kleuren

Naast vieze voeten, houdt dochterlief ook niet zo van kleding die net nieuw is. Ze moet altijd even wennen aan iets nieuws. Het gaat beter als ze het zelf heeft uitgekozen. We scrollen dan ook samen door de webshop van Duukies. We zien een hoop leuke printjes voorbij komen. Eenhoornen, streepjes, bananen. Maar mevrouw houdt van roze dus een paar roze strandsokken met kersenpatroon gaan de virtuele winkelwagen in.

Onze zoon mag ook een paar uitkiezen. Hij twijfelt tussen strandsokken met dino’s of haaien. Het worden de haaien die omgedoopt worden tot ‘Freek Vonk sokken’. Je kan er maar druk mee zijn.

Comfortabele strand- en riviersokken

Als de strandsokken binnen zijn worden ze meteen aangetrokken. De sokken van zwempakstof met stevig buigzaam zooltje doen blijkbaar ook prima dienst als pantoffels. Ze gaan de rest van de dag niet meer uit.

Als we een paar weken later naar de Ardennen gaan voor een lang weekend kamperen gaan de strandsokken voor de zekerheid mee. Er is geen strand in de buurt, maar je weet nooit of ze van pas komen.

De Duukies Beachsocks uitgetest op steentjes

Hoewel de strandsokken van Duukies eigenlijk bedoeld zijn om je voeten te beschermen tegen heet zand, schelpjes en verbranden op het strand blijken ze ook prima te functioneren als waterschoentjes in een rivier met steentjes.

Onze kinderen dragen ze met trots terwijl ze eindeloos banjeren in het ondiepe riviertje op de camping. Terwijl andere kinderen mopperen over zere voeten, stappen die van ons flink door. De strandsokken zijn dus ook zeker geschikt voor kiezelstranden en riviertjes. Als ze even later de rivier verruilen voor de speeltoestellen op het grasveld houden ze de sokken lekker aan. ‘Dan krijgen we geen vieze voeten van het gras, mama.’

Conclusie: zijn de strandsokken van Duukies een aanrader?

De strandsokken zijn bij ons thuis een dikke vette hit. De kinderen vinden de sokken prachtig en erg lekker zitten. Het liefst dragen ze ze ook binnen als pantoffels. Bij ons eerstvolgende uitje naar het strand en onze volgende vakantie naar Oostenrijk (inclusief strand met kiezels 😉 gaan de strandsokken zeker mee!


Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Duukies Beachsocks. Uiteraard geven wij altijd onze eerlijke mening en raden wij geen producten of diensten aan waar we zelf niet blij van worden. Lees meer in onze disclaimer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*
*