Trots! – Lancering Kleine Globetrotter Magazine

Trots! – Lancering Kleine Globetrotter Magazine

‘If you can’t stop thinking about it don’t stop working for it.’ Wijze woorden van een groots basketbalspeler. Dat is namelijk wat ik het afgelopen jaar deed. Denken en dromen. Elke dag. Over hoe ik mijn twee passies zo goed mogelijk kon combineren.

Reizen en bladenmaken: mijn twee grote liefdes. Naast mijn twee kinderen natuurlijk. Want dat reizen én het hebben van een gezin prima samengaan is de motor van Kleine Globetrotter Magazine. Hét nieuwe digitale reismagazine voor op de tablet, helemaal gericht op gezinnen, wat vanaf nu iedere drie maanden verschijnt. En dat helemaal gratis!

Trots. Dat ben ik. Op de meiden die gratis meewerkten aan deze allereerste editie. Op de vrienden en familie aan wie ik het heb laten zien en me aan alle kanten steunden. Op mijn heerlijke gezin die mij avonden achter de computer zagen zitten zwoegen. Maar bovenal op mezelf. Dat ik heb doorgezet. Mijn handen voor mijn ogen heb geslagen en ben gesprongen.

Dus ga lekker op de bank zitten. Of op het strand. Of in de tuin. Download deze eerste editie en laat je inspireren.

Heel veel leesplezier.

Liefs,

Marlieke en team Kleine Globetrotter.

Klik hier om naar de downloadpagina te gaan.

Een kleine sneakpeak van wat je kan verwachten. Download jouw editie hier.

4 reacties

 • Denise zegt:

  Wat leuk Marlieke! Voordat ik mijn blog had schreef ik reisverhalen voor een hip ipadmagazine, maar je eigen magazine is natuurlijk helemaal gaaf! Dat zal vast heel veel werk geweest zijn. Superleuk en succes ermee!

  • Marlieke zegt:

   Dankjewel Denise! Het was verschrikkelijk veel werk, maar heel leuk om te doen. Begin oktober komt nummer 2 😉

 • Yvonne zegt:

  Super leuk Marlieke! Net helemaal gelezen in de tuin.. na een drukke ochtend (schuur geverfd). Kan me voorstellen dat je er veel werk van hebt gehad, maar t resultaat is echt mooi.

  • Marlieke zegt:

   Wat leuk om te horen Yvonne. Daar doe ik het voor. Mijn streven is om nummer 2 nog net iets uitgebreider te maken. Mocht je het leuk vinden om een keer mee te werken dan weet je me te vinden 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*
*