Uitgeverij Zout

Uitgeverij Zout is een jonge Rotterdamse uitgeverij van bladen en boeken over reizen met kinderen. Ons uitgaves zijn Kleine Globetrotter Magazine en Campings waar je blij van wordt.

Onze uitgaves


Campings waar je blij van wordt

In Campings waar je blij van wordt delen we 25 kindvriendelijke en sfeervolle campings in Nederland. Geen massale vijfsterrenparken, maar pareltjes in het bos, aan de kust of tussen de weilanden. Plekken waar de sfeer gemoedelijk is en waar je kinderen het fantastisch vinden. Waar ze kunnen spelen in de modderspeeltuin of zwemvijver en waar je niet kop-aan-kont staat met je buren. Bij de één haal je een fijne koffie-to-go met zelfgebakken appeltaart, bij de ander rooster je marshmallows op je eigen vuurtje. 

Kortom: campings waar je blij van wordt. 

In dit boek lees je waarom deze campings zo leuk zijn en wat er te doen is voor kinderen. Getipt door gezinnen die er zelf zijn geweest. Bovendien ontdek je de leukste speelbossen, kindvriendelijke wandelingen en andere uitjes in de omgeving.

Wil je een boek of magazine bestellen? Ga dan naar onze webshop. Onze boeken zijn ook te koop bij de boekhandel in Nederland en België.

Campings waar je blij van wordt

Titel: Campings waar je blij van wordt
Auteurs: Marlieke Kroon & Renee Schouwenburg
Fotografie cover: Iris van Tricht
Vormgeving: Marlieke Kroon
Formaat: A5
Aantal pagina’s: 160
Uitvoering: Paperback met flappen
NUR: 503 / 505 / 511
ISBN: 9789090352084
Prijs: €20,-
Verschijningsdatum: oktober 2021

Op avontuur in Europa

In Op avontuur in Europa ontdek je 49 vakantiebestemmingen binnen 1.000 kilometer van Utrecht en Brussel die leuk zijn voor kinderen én hun ouders.

Want hoe vind je tussen het grote aanbod nou precies die fijne speelbossen, belevenispaden, kinderwandelingen, natuurspeeltuinen, kastelen, kindvriendelijke musea en (de echt leuke) pretparken? Door erover te horen van gezinnen die er geweest zijn!

In dit boek vertellen ouders uitgebreid over 35 regio’s in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Tsjechië, Polen, Zwitserland en Oostenrijk. Bovendien tippen ze 14 kleinere bestemmingen voor een tussenstop of dagje uit. Zo stel je zelf je weekendje weg, week vakantie of rondreis samen. 

Kortom: Op avontuur in Europa!

Deze 256 pagina’s aan reisinspiratie zet je in de kast en pak je erbij als er een vakantie gepland moet worden. En de kinderen? Die zoeken gezellig mee!

Wil je een boek of magazine bestellen? Ga dan naar onze webshop. Onze boeken zijn ook te koop bij de boekhandel in Nederland en België.

Titel: Op avontuur in Europa
Ondertitel: 49 kindvriendelijke parels binnen 1.000 kilometer
Auteurs: Marlieke Kroon & Renee Schouwenburg
Vormgeving: Marlieke Kroon
Formaat: 170×240 mm
Aantal pagina’s: 256
Uitvoering: Hardcover
NUR: 500/ 508/ 512
ISBN: 9789083205304
Prijs: €25,-
Verschijningsdatum: 29 maart 2022

Kleine Globetrotter Magazine

Kleine Globetrotter Magazine is een tijdschrift over reizen met kinderen. Je leest er persoonlijke verhalen van ouders die met hun gezin de wereld ontdekken. Van pareltjes dicht bij huis tot verre reizen buiten Europa. We hebben het over de mooie kanten van reizen, maar ook over de minder fijne situaties die voor elke ouder herkenbaar zijn. Zoals een peuter met een driftbui midden in de Franse supermarkt of een baby die door een jetlag de hele vakantie uit zijn doen is. Kleine Globetrotter Magazine is een must read voor reislustige ouders.

Wil je een boek of magazine bestellen? Ga dan naar onze webshop.

Kleine Globetrotter Magazine editie 8

Titel: Kleine Globetrotter Magazine
Vormgeving: Marlieke Kroon
Eindredactie: Renee Schouwenburg
Formaat: 190 x 245 mm
Aantal pagina’s: 116
ISSN: 9789090352084
Prijs: €8,95
Verschijning: 4x per jaar

Over ons

Uitgeverij Zout wordt gerund door Marlieke Kroon en Renee Schouwenburg. Van origine grafisch ontwerper en tekstschrijver. Dankzij een diepgewortelde passie voor bladenmaken en een flinke dosis onbezonnenheid rolden wij afgelopen jaren van het een in het ander. Een website over reizen met kinderen, werd een platform met een geprint magazine en groeide uit tot een uitgeverij voor bladen en boeken.

Renee Schouwenburg en Marlieke Kroon runnen samen Uitgeverij Zout

Contact

Uitgeverij Zout
Schiekade 189, unit 5.02
3013 BR Rotterdam
post@uitgeverijzout.nl


Voor retailers
Heb je interesse om onze boeken of magazines te verkopen in je winkel? Stuur dan een mailtje naar post@uitgeverijzout.nl.

Voor media
Wil je aandacht besteden aan onze producten in jouw tijdschrift, socials of website? Bekijk hier de perskit Campings waar je blij van wordt en perskit Op avontuur in Europa (voor beide geldt: bij sfeerbeelden graag naam fotograaf vermelden).

Pin it

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*
*