Uitgeverij Zout

Uitgeverij Zout is een jonge Rotterdamse uitgeverij van bladen en boeken over reizen met kinderen. Ons uitgaves zijn Kleine Globetrotter Magazine en Campings waar je blij van wordt.

Onze uitgaves


Campings waar je blij van wordt

In Campings waar je blij van wordt delen we 25 kindvriendelijke en sfeervolle campings in Nederland. Geen massale vijfsterrenparken, maar pareltjes in het bos, aan de kust of tussen de weilanden. Plekken waar de sfeer gemoedelijk is en waar je kinderen het fantastisch vinden. Waar ze kunnen spelen in de modderspeeltuin of zwemvijver en waar je niet kop-aan-kont staat met je buren. Bij de één haal je een fijne koffie-to-go met zelfgebakken appeltaart, bij de ander rooster je marshmallows op je eigen vuurtje. 

Kortom: campings waar je blij van wordt. 

In dit boek lees je waarom deze campings zo leuk zijn en wat er te doen is voor kinderen. Getipt door gezinnen die er zelf zijn geweest. Bovendien ontdek je de leukste speelbossen, kindvriendelijke wandelingen en andere uitjes in de omgeving.

Campings waar je blij van wordt

Titel: Campings waar je blij van wordt
Auteurs: Marlieke Kroon & Renee Schouwenburg
Fotografie cover: Iris van Tricht
Vormgeving: Marlieke Kroon
Formaat: A5
Aantal pagina’s: 160
Uitvoering: Paperback met flappen
NUR: 503 / 505 / 511
ISBN: 9789090352084
Prijs: €20,-
Verschijningsdatum: oktober 2021

Kleine Globetrotter Magazine

Kleine Globetrotter Magazine is een tijdschrift over reizen met kinderen. Je leest er persoonlijke verhalen van ouders die met hun gezin de wereld ontdekken. Van pareltjes dicht bij huis tot verre reizen buiten Europa. We hebben het over de mooie kanten van reizen, maar ook over de minder fijne situaties die voor elke ouder herkenbaar zijn. Zoals een peuter met een driftbui midden in de Franse supermarkt of een baby die door een jetlag de hele vakantie uit zijn doen is. Kleine Globetrotter Magazine is een must read voor reislustige ouders.

Kleine Globetrotter Magazine editie 8

Titel: Kleine Globetrotter Magazine
Vormgeving: Marlieke Kroon
Eindredactie: Renee Schouwenburg
Formaat: 19×24,5 cm
Aantal pagina’s: 116
ISSN: 9789090352084
Prijs: €7,95
Verschijning: 4x per jaar

Over ons

Uitgeverij Zout wordt gerund door Marlieke Kroon en Renee Schouwenburg. Van origine grafisch ontwerper en tekstschrijver. Dankzij een diepgewortelde passie voor bladenmaken en een flinke dosis onbezonnenheid rolden wij afgelopen jaren van het een in het ander. Een website over reizen met kinderen, werd een platform met een geprint magazine en groeide uit tot een uitgeverij voor bladen en boeken.

Renee Schouwenburg en Marlieke Kroon runnen samen Uitgeverij Zout

Contact

Uitgeverij Zout
Schiekade 189, unit 5.01
3013 BR Rotterdam
post@uitgeverijzout.nl


Heb je interesse om onze boeken of magazines te verkopen in je winkel? Stuur dan een mailtje naar post@uitgeverijzout.nl.

Wil je een boek of magazine bestellen? Ga dan naar onze webshop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*
*