We gaan op reis!

We gaan op reis!

Het begin van 2017 beginnen we gelijk met een fantastisch nieuwtje. We gaan namelijk op reis! Oke, het duurt nog een maand of 11,5 voordat we gaan, maar voor ons gevoel kan het aftellen beginnen.

Het plan is om in drie maanden van Singapore, via Maleisië, Thailand en Laos naar Hanoi in Vietnam te reizen om vervolgens via Maleisisch Borneo weer naar huis te vliegen. En dat samen met onze tweeling van dan ruim 3,5. Je snapt wel dat we hier super veel zin in hebben.

Maar voordat het zo ver is staan er in 2017 ook nog een aantal andere reisjes op het programma. Zo gaan we zonder kids een weekend naar Gent en Mallorca. Ga ik samen met mijn vader en zus de Preekstoel beklimmen in Noorwegen en gaan we in april met vakantie naar Bali!

Wat zijn jullie reisplannen voor 2017?

3 reacties

  • Nanouk zegt:

    Wat een mooi vooruitzicht! Dan kan de voorpret gaan beginnen!
    Onze plannen? Nu het eindelijk beter gaat met mijn bekkenklachten (onze jongste is nu 6 maanden) vertrekken we weer met de caravan voor onbepaalde tijd. We hebben ons huis voor 2 jaar verhuurd, dus we kunnen voorlopig vooruit 😉 We zullen zien wat het avontuur ons brengt!

    • globetrotter zegt:

      Wat tof Nanouk! Echt een heerlijk vooruitzicht. Ik ga jullie volgen. Misschien vind je het leuk om een keer een interview te doen voor mijn rubriek’inspirerende gezinnen’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*
*