Caravan pimpen deel 2: het eindresultaat

Caravan pimpen deel 2: het eindresultaat

Ons eerste weekend weg met de caravan is een feit. Sterker nog. Op moment van schrijven zitten we er midden in. Maar voordat we met onze Chateau op pad gingen hebben we hem eerst gepimpt. Van oubollig naar ons eigen fijne huisje op wielen. Met trots presenteren wij het eindresultaat ;-).

Stapelbed bouwen in de caravan

In onze vorige caravanverbouwingspost vertelden we het jullie al: er moet een vierde slaapplek gemaakt worden in de caravan. We kochten hout, speurden het internet af voor de beste tutorials en gingen aan de slag. Het bleek makkelijker dan gedacht. En na een middag zagen, timmeren, boren en verven was daar ineens een stapelbed in onze caravan.

Van een enkel bed naar een stapelbed in de caravan

Het gevoel van thuis

De stof van de kussens en de gordijnen was niet al te hip, dus werden ook die onder handen genomen. Vorige week schreef ik al over de meters stof die onder mijn naaimachine doorgleden. Avond na avond zat ik te ploeteren achter de naaimachine.

>> Lees hier deel een van het restylen van de caravan

We kozen voor natuurlijke kleuren en materialen. Donkergrijze ribstof voor de kussens, okergeel voor de stootkussens, een grafisch patroon in zwart wit van bladeren voor de gordijnen en leer voor de handgreepjes. De lichtbruine, houtlook kastjes lieten we voor wat ze zijn en gebruikten we als basis voor de restyling.

Wie ons huis een beetje kent zit misschien wel de gelijkenissen tussen onze woonkamer en de details in de caravan. Ze stralen hetzelfde gevoel uit. Zo wordt het echt ons tweede huisje op wielen.

We hielden de inrichting van de caravan neutraal met natuurtinten

Afstylen en rijden maar

We kleedden de boel nog wat aan met gezellige kussentjes, een vloerkleedje op de vloer en wat plantjes. Die laatste is behalve leuk ook praktisch. Dan weet ik zeker dat ze goed verzorgd worden ;-).

Hoe bevalt de gepimpte caravan?

Super goed! We slapen allemaal heerlijk en voelen ons helemaal thuis in ons kasteel op wielen. Zo fijn om een lekker plekje te hebben om je in terug te trekken. Om warm te zitten met slecht weer. Altijd hetzelfde bed om in te slapen. Met onze eigen kussens en ons eigen dekbad. Heerlijk!

Of we verliefd zijn geworden op het kamperen. Of dat we zo snel mogelijk weer de backpacks pakken om de wijde wereld weer in te trekken lezen jullie volgende week.

Pin it

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*
*