Winnen in juli: wij vieren feest

Winnen in juli: wij vieren feest

Joepie! Wij vieren feest. Afgelopen weekend lanceerden we onze allereerste editie van Kleine Globetrotter Magazine. Echt te gek! En bij feest horen cadeautjes.

In de maand juli geven wij 5 hele toffe producten weg. We starten op maandag 9 juli met ons weggeeffeest. Daarna komt er om de dag een nieuwe winactie online. En dat doen we 10 dagen lang! De winactie is te vinden op onze Facebookpagina en in Instagramstories. Zorg dus dat je deze kanalen volgt ;-).

Iedereen kan meedoen aan de winacties. Er is alleen een voorwaarde waaraan je moet voldoen om te kunnen winnen. Je moet abonnee zijn van ons magazine. Ho, niet afhaken nu. Een lidmaatschap kost je namelijk helemaal niets. Je krijgt alleen maar 4 keer per jaar een ontzettend tof digitaal magazine in je mailbox. En misschien nog 1 of 2 keer een verdwaalde nieuwsbrief als we iets bijzonders te melden hebben. Dus hup. Downloaden dat ding ;-).

En dan nu – eindelijk – de producten die jullie kunnen winnen (tromgeroffel)…

1. Boek ‘Happy Camper’ van Caravanity – op 9 juli

Wij geven 1 exemplaar weg van het nieuwste boek van Caravanity: Happy Campers. Een super tof koffietafelboek waarin de fraaiste opgepimpte campers en caravans voorbij komen.

Auteurs:  Femke Creemers en Marijn de Wijs. Mede mogelijk gemaakt door: Kosmos Uitgevers – t.w.v. €25,-

2. Super handig bijzettafeltje van Wander Wonder – op 11 juli

Een viskruk, tafeltje en dienblad in 1. Handig voor op de camping, in de tuin of op het balkon. Wij mogen 1 exemplaar weggeven.

Mede mogelijk gemaakt door: Obelink, t.w.v. €29,95

3. Twee toffe ‘I’m a happy camper’ mokken in een design naar keuze – op 13 juli

Weg met het saaie campingservies. Met deze coole mokken is het heerlijk koffiedrinken op de camping.

Mede mogelijk gemaakt door: In de hippe Kip – t.w.v. €16,-

4. Kidizoom Flix van V-tech – op 15 juli

Is het een robot? Is het een camera? Is het een spelcomputer? Het is het allemaal! Wat een super leuk apparaat is dit van V-tech. Voor kleine vloggers in de dop (vanaf 5 jaar). Wij mogen 1 exemplaar weggeven.

Mede mogelijk gemaakt door: V-tech Nederland – t.w.v. €55

5. Super mooie tarp van Ten Cate – op 17 juli

Wow! We eindigen ons feest met een super mooie tarp. Handig om schaduw mee te creëren in de tuin of op de camping. En ook nog eens super stijlvol. Slingers en lampjes er aan en klaar. Geloof me. Deze wil je hebben!

Mede mogelijk gemaakt door: Obelink – t.w.v. €99

Zo. Dat waren ze. Zet de data in je agenda. Download het magazine en doe mee! De winacties blijven 24 uur online staan. Dus zorg dat je er bij bent!

2 reacties

  • jacqueline de Waal zegt:

    Wat een leuke prijzen doe heel graag mee!

  • Robin den dekker zegt:

    Wauw. Ik kwam jullie tegen door de winactie van de tarp (veeeeelste laat dus ). Super fan van jullie magazine / aan mij een fan erbij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*
*