5 redenen om te vliegen vanaf Rotterdam The Hague Airport met kinderen

5 redenen om te vliegen vanaf Rotterdam The Hague Airport met kinderen

Als ik met kind op vakantie ga in Europa, probeer ik steevast te vliegen vanaf Rotterdam. En dat is niet alleen omdat deze luchthaven voor mij dicht bij huis is. Lees hier waarom deze airport mij zo goed bevalt.

Tal van bestemmingen

Het is misschien anders geweest, maar tegenwoordig zijn er heel wat bestemmingen waar je vanaf Rotterdam The Hague Airport heen kan vliegen. Om er maar een paar wereldsteden te noemen: Barcelona, Berlijn, Lissabon, Rome en London. Maar ook bestemmingen als Spanje, Marokko, Turkije, Kos, Ibiza en Tenerife behoren tot de opties.

Longtermparking

Een reis met het vliegtuig kan soms best lang duren, omdat je niet alleen de vlucht zelf hebt maar ook de reis naar de airport en de rit naar je locatie op bestemming. Ik vind het daarom fijn om met de eigen auto naar de luchthaven te gaan. Op Rotterdam Airport is longtermparking best betaalbaar en sta je ook nog eens op loopafstand van de incheckbalies. Wij betalen meestal rond de €50 voor een week.

–> Lees hier onze tips om een zo goedkoop mogelijk ticket te scoren

Kleinschalig met minder lange wachttijden

Omdat Rotterdam The Hague Airport een kleinere luchthaven is, gaat het allemaal net even wat sneller en gemoedelijker aan toe dan op Schiphol. Zowel de veiligheidscontroles als het binnenkomen van de bagage gaat hier vaak lekker vlot. Gelukkig heb je na de veiligheidscontrole nog wel genoeg voorzieningen om de tijd door te komen: een restaurant, koffiebar, kiosk en airportshop.

Voorzieningen voor reizigers met kinderen

Aan mensen met kinderen is ook gedacht op deze airport. Er zijn twee speciale ruimtes met verschoningsfaciliteiten en zelfs een magnetron om alvast een flesje op te warmen. Hoef je dit niet in het vliegtuig te doen en kun je je baby direct bij het opstijgen de fles geven.

Dicht bij de landingsbaan

Ken je dat? Land je op Schiphol, moet je nog tien minuten taxiën om bij je gate aan te komen. Zal je net zien dat de koek, na drie uur stilzitten, bij je kroost inmiddels wel op is en ze toch nog beginnen te dreinen tijdens dit laatste stukje van de reis. Nou daar heb je dus geen last van op Rotterdam Airport.

–> lees hier onze tips om de vlucht met kids zo leuk mogelijk te maken


Wil je meer informatie? Neem dan een kijkje op de website van Rotterdam The Hague Airport. Wij zijn op geen enkele manier gesponsord om deze post te schrijven.

Bewaren

Bewaren

1 reactie

  • Eric van wijk zegt:

    Helemaal waar, vliegen vanaf Rotterdam is lekker relaxt, de vakantie begint echt op de luchthaven. En waar loop je nog over het platvorm naar je vliegtuig en word je uitgezwaaid door de wegbrengen! Groeten Eric

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*
*