Ga met je gezin Coronaproof op reis

Ga met je gezin Coronaproof op reis

Nu het coronavirus flink huishoudt in Europa is het lastig een kindvriendelijke vakantiebestemming te vinden voor het hele gezin. Wij vroegen reisorganisatie Riksja Family naar hun coronaprooftip. 

Reizen met kinderen? Wij zeggen doen!

Reizen is onze allergrootste hobby. Óók met onze kinderen. Bij Riksja Family werken we met een team van bestemmingsexperts die samen met hun gezin bijna alle uithoeken van de wereld hebben ontdekt. We zijn gespecialiseerd in het opzetten van reizen in ruim 25 landen voor gezinnen met kinderen in alle leeftijden en adviseren vanuit onze eigen ervaring. We helpen je graag om een gezinsreis samen te stellen en bijzondere plekjes op een ontspannen manier te ontdekken. Wat wij belangrijk vinden op reis: kleinschalige knusse slaapplekken, weg van de massa, de highlights van een land net even anders ervaren en een fijn reistempo afgestemd op je gezin.

Coronaproof reizen met je gezin

Door de corona-pandemie is er natuurlijk ontzettend veel veranderd in de wereld. Uiteraard staat of valt de mogelijkheid om te reizen bij de bereisbaarheid van onze bestemmingen. De gezondheid én de veiligheid van onze reizigers staat te allen tijde voorop. Betekent dat dan dat we dan helemaal niet meer kunnen reizen met ons gezin? Zeer zeker niet! Reizen is absoluut mogelijk, mits je de juiste voorzorgsmaatregelen neemt. Binnen Europa bieden we gelukkig weer een tal van reizen aan.
Voor bestemmingen buiten Europa durven we langzaam weer vooruit te kijken en plannen we voor zomer 2021 alweer de eerste familiereizen. Dit kan ook omdat we als reisorganisatie het voortouw nemen en druk bezig om al onze reizen coronaproof te maken. Dit doen we onder andere door kleinschalige accommodaties voor gezinnen aan te bieden en je reist waar mogelijk individueel met huurauto. Daarbij hebben we samen met onze lokale agenten de rustigste plekken uitgestippeld, zodat je weg van de massa reist. Ook als reiziger kun je je reis extra veilig maken, door de juiste voorbereidingen te treffen. Als wij als reisorganisatie en jij als reiziger samen onze verantwoordelijkheid nemen, dan kunnen we weer familiereizen maken die onvergetelijk zijn.

Ga veilig op herfstvakantie in Griekenland.

Ook dichtbij huis kun je het ultieme reisgevoel ervaren.  En uiteraard coronaproof! Voor de herfstvakantie kun je cultureel Griekenland combineren met een zon- en strandvakantie. Eilandhoppen op de cycladen, toeren over de Peloponnesos of combineer het vaste land vanuit Athene met een Saronisch eiland. Onze bestemmingsexpert Mariska is dol op Griekenland en bezocht de bestemming samen met haar dochter. “Je bent op reis, maar toch ook echt op vakantie” vertelt Mariska. “De afstanden zijn kort, je ziet veel verschillende landschappen en hebt een mix van cultuur en ontspanning. Ook niet onbelangrijk: de gastvrije bevolking en smaakvolle Griekse keuken!”

Griekenland net even anders ontdekken? En alles weten over de coronamaatregelen?
We helpen je graag. https://www.griekenlandkids.nl/


Deze blog is een samenwerking tussen Kleine Globetrotter en Riksja Family.

Pin it

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*
*