Kleine Globetrotter Magazine editie 3 komt eraan

Kleine Globetrotter Magazine editie 3 komt eraan

Joepie! Rond 23 juni valt de nieuwste editie van het Kleine Globetrotter Magazine op de mat. En voor iedereen die niet wachten kan of er nog van moet worden overtuigd dat dit toch echt het leukste reismagazine van Nederland is ;-). Volgt hieronder vast een sneakpeak.

Wat is het Kleine Globetrotter Magazine in het kort?

Ben je nieuw hier en heb je nog nooit van het magazine gehoord? Het Kleine Globetrotter magazine is het eerste reismagazine dat zich helemaal richt op gezinnen. Al onze redacteurs zijn zelf ouders en weten hoe het is om met kids te reizen. Dat levert 116 pagina’s bomvol inspiratie op. Met veel aandacht voor ons eigen land, Europese bestemmingen en droombestemmingen die goed te doen zijn voor families. Gedrukt op mat, duurzaam papier. De eerste editie verscheen eind 2019 en editie 2 drie maanden later.

We namen onze lezers al mee naar onder andere noord Spanje, Mexico, Mechelen, Wales, Sintra, Australië, Drenthe en het Duitse Ruhrgebied. Aangevuld met persoonlijke verhalen en de leukste gadgets op reisgebied.

Tip: Heb je de eerste 2 edities gemist? Ze zijn als voordelig pakket samen te bestellen via onze webshop. Ook leuk om cadeau te geven aan andere reislustige ouders.

In editie 3: Veel Nederland

In komende editie besteden we heel veel aandacht aan ons eigen land. We tippen samen met onze lezers de leukste huisjes aan zee, delen 5 prachtige foto’s van de mooiste plekken in Nederland en Twente expert Yvette van Vettt.nl tipt de fijne adresjes in haar eigen streek.

Coververhaal: Bella Puglia

De coverfoto is gemaakt in de Italiaanse regio Puglia. Hier vond hoofdredacteur Marlieke nog het authentieke Italië.

Van Wenen tot Tokio

Redacteur Gonda neemt jullie in 36 uur mee langs de highligts van de stad Wenen (Oostenrijk). Doordat haar broer hier woont kent ze de stad op haar duimpje. Dan kan ook gezegd worden van Nicki die al 9 jaar in Tokio woont en haar kindvriendelijke tips met ons deelt voor die Miljoenenstad.

Lilian vertelt waarom Egypte zo tof is om met tieners te bezoeken en Nienke ging kamperen in de Franse Vogezen en was blij verrast over hoe mooi deze dichtbij-bestemming is.

Persoonlijke verhalen

We interviewden Lara die tijdens de lockdown met haar gezin op vakantie was in Marokko en alles op alles moest zetten om naar huis te kunnen vliegen.

En we spreken drie gezinnen over het (fulltime) reizen in een camper en hoe het Coronavirus effect heeft op hun plannen.

Onze favoriete producten

Redacteur Femke van Thethingswelike.nl deelt haar favoriete producten voor zomerse dagen en voor tijdens een lange autorit. En we vroegen lezers naar wat er bij hun altijd mee gaat in de stad als ze naar het strand gaan.

Kortom, een dik gevuld nummer met weer heel veel fijne verhalen, mooie bestemmingen en handige tips. Nog maar heel even wachten en dan valt hij op de mat bij onze lezers. Wij kunnen niet wachten!

Hoe kom ik aan zo’n magazine?!

Denk je na het lezen; die wil ik hebben! Er zijn drie verschillende manieren om aan editie 3 te komen:

Abonneren: Wil jij hem 23 juni op de mat? Abonneer je dan voor 15 juni aanstaande. Voor slechts €13,50 ontvang je twee edities thuis. Dit abonnement loopt ook nog eens automatisch af. Ideaal voor wie eerst wil kijken of dit magazine de moeite waard is (wij weten het antwoord wel ;-). Een jaarabonnement kost €25. Deze is zowel af te sluiten in Nederland als in België. Abonneren kan hier.

Losse verkoop in de winkel: Op dit moment is het magazine alleen fysiek te koop in de winkels van Vrijbuiter. Het magazine is daar te koop vanaf 26 juni. Naast editie 3 verkopen ze ook editie 2.

Losse verkoop via de webshop: Vanaf 23 juni kan je editie 3 ook los bestellen in onze webshop. De reguliere verkoopprijs is €7,95. Er komen dan nog €4 aan verzendkosten bij (voor slechts €1,55 meer heb je al een proefabonnement). In de webshop vind je ook onze eerste edities en we bieden pakketdeals aan.

Tip: Probeer ons magazine vrijblijvend voor slechts €13,50 (2 nummers, loopt automatisch af).

Een klein team

Wij willen iedereen bedanken die al abonnee is of het afgelopen half jaar een los nummer besteld heeft. Er zit geen grote uitgever achter dit magazine, maar een klein team met een enorme liefde voor het maken van magazines en reizen.


Pin it

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*
*