Terugblik 2019: Jaar vol hoogtepunten

Terugblik 2019: Jaar vol hoogtepunten

En dan ineens staat 2020 voor de deur. Wat is de tijd gevlogen. Traditiegetrouw blikken we zo, op de laatste dag van 2019, terug op het afgelopen jaar. En dat was er eentje met een hoop hoogtepunten. Lezen jullie mee?

En dan win je een reis

In januari bezocht ik voor het eerst de vakantiebeurs vakdag. Wat een gezelligheid. Zo leuk om andere bloggers en zakelijke partners van Kleine Globetrotter in het echt te ontmoeten. Ik ging hier samen met Nynke van reismetkinderen en Claartje van claarwasdaar naartoe. In een gekke bui besloten Claartje en ik mee te doen met een wedstrijd van Columbus Magazine en Charlies Travels. De prijs? Een rondreis voor 2 door Kenia. Jullie trouwe lezers weten natuurlijk wat er gebeurd is… We wonnen! En zo zaten Claartje en ik juni 2019 ineens samen in een safaribusje tussen de leeuwen en giraffen. Een ervaring om nooit te vergeten!

En dan sta je ineens tussen de giraffen en zebra’s in Kenia

2019 in reizen

Maar er werd natuurlijk meer gereisd. Ik begon het jaar met een weekend Londen met mijn zussen, moeder en tiener nichtje. Daarna volgde al snel een citytrip Marrakech samen met mijn zus. Wat een stad! Marokko heeft echt mijn hart gestolen.

Uiteraard ging ik ook met mijn gezin op reis. In de meivakantie vertrokken we met onze caravan naar Schotland. Weer een hoogtepunt. De natuur daar! Bijzonder mooi. Met Hemelvaart en Pinksteren kampeerden we op een leuke camping in de Ardennen. Daarna vloog ik met Claar naar Kenia en niet veel later kwam de caravan weer uit de stalling om mee te gaan naar Oostenrijk en Frankrijk. In Oostenrijk maakten we een meerdaagse huttentocht. Heel tof om een keer te doen. Ik schreef er over in ons digitale magazine. En in Frankrijk ontdekten we de Vogezen.

In oktober gingen we een weekend naar Drenthe. Hier sliepen we in een keuterboerderij samen met twee geiten. Een aanrader! En in de herfstvakantie vlogen we met het gezin naar Bari om de regio Puglia in Italië te ontdekken.

Schotland

Oostenrijk

Matera

Vaste bloggers

Ook nieuw in 2019 zijn de vaste bloggers op Kleineglobetrotter.nl. Nienke, Jolanda, Elianne en Lilian jullie zijn toppers! Nienke deelt vol enthousiasme de leukste musea in Nederland. Jolanda besluit het liefst pas een week van tevoren waar ze naartoe gaat met haar gezin en verraste dit jaar met blogs over Montenegro, Roemenië en Thailand. Lilian is onze Afrika specialist. Zo nam ze ons al mee naar avontuurlijk Botswana. Elianne zorgt voor de Zuid Europese touch. Met blogs over Malta en de Cinque Terre.

En dan zijn er nog de meiden die eenmalig een blog hebben gemaakt. Dank daarvoor! Samen weten we meer. En samen maken we van Kleine Globetrotter een nog mooiere en informatiever website.

Montenegro

Botswana

10.000

Nog een mooi moment was de dag dat we de 10.000 unieke bezoekers haalden (in een maand). De magische 10.000. Inmiddels piepen we er elke maand overheen, maar het blijft zo tof dat er gewoon meer dan 10.000 verschillende mensen per maand op de website komen. Dank lieve lezers! Ik ben zo blij met jullie!

Een echt magazine!

Maar dan moet het mooiste nog komen. Eind 2019 lanceerde ik samen met Claartje Schouten een echt magazine over reizen met kinderen. Eentje die je in je handen kan houden. Die op je deurmat valt. Een droom die uitkomt! We hebben er keihard aan gewerkt (samen met onze vast redacteur en fotograaf (ook van de foto boven dit bericht) Femke Dam) en wat is het een lekkerding geworden! Wist je dat je alsnog de eerste editie kan bijbestellen als je abonneert? Abonneren kan hier.

2020

In 2020 gaan we weer knallen. Dat weet ik zeker. Niet alleen gaan we nog 4 edities van ons magazine uitgeven. Er staan ook al wat mooie reizen op de agenda. Zo gaan we in februari naar Zweden en in de meivakantie naar Bali.

Voor nu wil ik jullie allemaal een heel goed 2020 wensen. Met veel nieuwe avonturen en mooie herinneringen.

Liefs, Marlieke

 

Pin it

2 reacties

  • Saskia zegt:

    Vind het super dat jullie in deze online tijd het lef hebben gehad om met een print uitgave te komen. Top gedaan!

    • Marlieke zegt:

      Wat leuk om te horen Saskia! Ben benieuwd wat je van het magazine vindt. Zien we elkaar op de Vakantiebeurs Vakdag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*
*